Hoe werkt het?

De Vastgoedassistent is een beheerapplicatie waarmee u uw verhuurcontracten, waar in de wereld u ook bent, kan volgen en zo nodig actie op kan ondernemen. U kan dat zelf doen, of gewoon een beheerder aanstellen die het beheer voor u doet, maar waar u elk gewenst moment kan zien hoe het er voor staat. In deze periode waarin de veranderingen elkaar razend snel opvolgen. Waar huurder en verhuurder meer dan ooit moeten samenwerken is het van essentieel belang dat u snel en goed geïnformeerd bent over de contractuele afspraken. Waar één dag te laat zijn, uw rendement aanzienlijk negatief kan beïnvloeden.

Wat kan de Vastgoedassistent allemaal voor u doen?
Wij geven u hieronder een opsomming:

Het produceren van uw huurnota’s;
Het produceren van btw-overzichten;
Het indexeren van de huur;
Het melden van einde huurperiodes;
Het wijzen op eventueel gewenste aanpassingen van de huurgarantie en/of de servicekosten;
Het melden van alle cruciale momenten/data binnen uw contracten op momenten die u vooraf ingeeft;
Een overzicht van alle in het systeem aangegeven en te melden toekomstige uit te voeren handelingen door het systeem;
Het produceren van een logboek, zodat u het historische verloop van de contracten altijd weer kunt reproduceren.

Bij vrijwel al deze items kunt u de betrokken artikelen uit uw huurovereenkomst aan het item toevoegen, zodat u in voorkomend geval niet iedere keer door uw contract heen hoeft te bladeren. U hebt het direct bij de hand.

Wat moet u doen om toegang te krijgen tot het systeem?
Indien u een account wilt aanmaken voor het beheer van uw eigen contracten, gebruik dan het registratieformulier. Wilt u een account waarmee u meerdere organisaties kunt beheren (bijvoorbeeld omdat u een vastgoedbeheerder bent), neem dan contact op via het contactformulier. Nadat wij u gegevens hebben ontvangen, zenden wij u zo snel mogelijk een inlogcode. Met deze code kunt u via de knop Inloggen op Dashboard inloggen in het systeem. Kijk vervolgens rond op de intuïtief werkende invoervelden en voer desnoods een fictief contract in.

Hulp tijdens het gebruik
Wilt u hulp, download dan de handleiding. Zijn er dan nog vragen van uw zijde zend ons dan een mail via de site of bel. Wij helpen u graag op weg. indien u dat wenst zetten wij  voor u de te beheren relevante contractgegevens in het systeem. In dat geval ontvangen wij graag een kopie van het betreffende contract. u dient de dan ingevoerde gegevens wel te controleren en goed te keuren. Want u blijft verantwoordelijk voor de ingevoerde gegevens.

Werkt u voor meerdere verhuurders?
Beheert u voor één of meerdere verhuurders, zend ons dan een email met de naam of namen van die verhuurder(s) voor wie u beheert en wij voegen één of meerdere specifieke accounts toe aan uw account. Vermeld eventueel de persoonsgegevens van een medewerker of eigenaar van die betrokken verhuurorganisatie, zodat deze een eigen inlogcode krijgt voor alleen zijn portefeuille binnen uw account.

Tot slot
Het hebben van een account, verplicht u tot niets. Pas als een huurcontract aan het systeem wordt toevertrouwd brengen wij aan de verhuurder ons tarief in rekening. Dat wil zeggen, dat de eerste keer ingevoerde contracten in eerste in instantie 2 kwartalen kostenvrij in het systeem meedraaien, zodat u kunt beoordelen of het datgene biedt wat u daarvan mag verwachten. Als daar vragen of opmerkingen over zijn vernemen wij die uiteraard graag van u.